Openingstijden

Laden...

Paulien van der Vegt

Paraveterinair

Mijn naam is Paulien en ik kom uit Hellendoorn. Ik ben opgegroeid op een hobbyboerderij met een heleboel verschillende diersoorten. Van kinds af aan was ik altijd al tussen de dieren te vinden. Het was voor mij dan ook al snel duidelijk dat ik graag met dieren aan de slag wilde.

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij een andere dierenkliniek was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Dierenartsenpraktijk Vriezenveen.

Kort geleden heb ik een extra nascholing gedaan en nu begeleid ik eigenaren van honden en katten met artrose.
Ook kunt u bij mij terecht voor de puppybegeleiding, om uw pup op een leuke en positieve manier kennis te laten maken met de dierenartsenpraktijk.

Graag tot ziens in de praktijk!

"Werken met mensen én met dieren is het leukste wat er is!"