Openingstijden

Laden...

Lotte Prins

Paraveterinair

Mijn naam is Lotte Prins. Ik ben in 2024 geslaagd voor mijn opleiding tot paraveterinair dierenarts assistent. Tijdens mijn eindstage bij Dierenartsenpraktijk Vriezenveen is alles goed verlopen en klikte het van beide kanten. Daarom ga ik hier nu met veel plezier aan het werk. Ik ben hier super blij mee en ik kijk er erg naar uit om deel te mogen maken van dit super leuke team. 

U gaat mij vooral in de schoolvakanties zien en daarnaast 1 dag in de week. Dit is omdat ik nog een studie hiernaast ga doen om meer kennis over mensen te krijgen. Ik vind mensen ook super interessant en vooral hoe het op mentaal vlak werkt. Daarom ga ik nog een HBO opleiding Toegepaste Psychologie volgen. 

Even nog iets over mijzelf. Ik vind het super leuk om te sporten en actief bezig te zijn. Ik doe de sport Survival en Triathlon en daarnaast vind ik Adventure races of Obstakel runs ook erg leuk om te doen. Ook geef ik enorm veel om muziek en hou ik ervan om naar concerten te gaan van mijn favoriete artiesten. Als huisdieren heb ik 2 honden, 4 Wimpergekko’s, 2 baardagamen, een vogelspin, 2 zijdehoenders en nog 2 Vlaamse reuzen. Een hele beestenboel dus! 

Ik werk naast mijn opleiding in het weekend nog bij een varkenshouderij, dit vind ik ook erg leuk om te doen. Ik heb veel ervaring opgedaan met alle stages en baantjes die ik heb gehad en ik ben niet bang voor vieze handjes. Daarnaast heb ik met mijn opleiding de certificaten CE Hond/Kat, Herpeten, Landbouwhuisdieren en Vogels behaald, hiermee heb ik mijn kennis ook verbreed!

Ik kijk ernaar uit om u in de praktijk te zien!

"Passie voor mens en dier"