Openingstijden

Laden...

Laurens de Jager

Dierenarts

Mijn naam is Laurens. Ik ben geboren en getogen in het mooie Haarle in Salland op de rand van Twente.

Als kleine dreumes heb ik altijd al geroepen dat ik dierenarts wilde worden. Opgroeiend op het platteland is deze droom alleen maar groter en reëler geworden. Mijn beide ouders zijn namelijk dierenarts en mijn oom is boer. Als kleine jongen heb ik daarom ook al veel fantastische ervaringen op kunnen doen.

Ik ben in 2020 afgestudeerd en daarna aan de slag gegaan bij Dierenartsenpraktijk Vriezenveen, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik houd mij hier voornamelijk bezig met de landbouwhuisdieren, maar behandel op drukke momenten en in de spoeddiensten ook gezelschapsdieren.

Ik woon samen met mijn vriendin en onze hond Nozem. We gaan graag met hem naar het bos. Ik hou altijd wel van een beetje reuring in de tent en vind gezelligheid en met vrienden afspreken dan ook erg belangrijk. Daarnaast probeer ik af en toe nog te sporten.

Tot snel!