Openingstijden

Laden...

Femke Bloemendal - Rekers

Paraveterinair

Nadat ik in 2016 mijn diploma Paraveterinair op zak had, kon ik direct bij Dierenartsenpraktijk Vriezenveen ( toen nog Dierenartsenpraktijk Oosteinde) aan de slag. Vooral de combinatie van het werken met gezelschapsdieren en het werken met landbouwhuisdieren trok mij erg aan.             

Naast de standaard taken van een paraveterinair zoals balie, telefoon, laboratoriumonderzoeken en opnamepatiënten verzorgen, liggen mijn interesses vooral achter de schermen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met alles wat je als diereigenaar eigenlijk niet ziet, maar wat wel net zo belangrijk is. Denk hierbij aan zorgen dat de apotheek altijd goed gevuld is, roosters maken, de dagelijkse planning soepel laten verlopen en het bijhouden van administratie.

Het werken met dieren houdt na werktijd gelukkig nog niet op voor mij. Thuis runt mijn man namelijk een melkveebedrijf waar ik hem bij help wanneer dat nodig is.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze eigen honden, de dieren op de boerderij of op stap gaan met vrienden.

"Als je doet wat je leuk vindt,
hoef je nooit te werken"